Румънеца, Енчев и Украинеца: "Кражба" (Видео)

Pinterest LinkedIn +

„Кражба“ на Евгений Баяниста намира своята хит версия в България

Известните български рапъри Румънеца и Енчев, в компанията на украинския талант Евгений Баяниста, представят общата си песен "Кражба". Тя пристига точно навреме, за да отключи смелия плажен ритъм и да докаже, че единственото нещо, за което си заслужава да се пее, е любовта.

И не случайно песента се казва „Кражба“ - намигат Румънеца и Енчев, за които тайни в музиката и любовта няма. "Да „откраднеш“ сърцето на една жена, да я съблазниш, да покажеш истинско джентълменско отношение - това е си е изкуство, което сякаш понякога мъжете забравяме" - допълват рапърите.

За да превърне мислите в музика, любимият български тандем прави колаборация с украински музикант, изпълнител, диригент и продуцент Евгений Баяниста. С рождена фамилия Приходько, Евгений приема артистичния псевдоним Баяниста, а виртуозните му възможности на баян проличават във видеоклипа на „Кражба“, както и в поредицата от хитове, които създава в Украйна. Той има успешна кариера в Киев, но от няколко години живее в София със съпругата си.

Абсолютно международна продукция е това - заявяват Румънеца и Енчев. Клипът на песента е сниман от украински екип в Турция и България с участие на българи и… на един румънец. В клипа освен много настроение, свежи летни гледки и трима „красавци“ специално участие взимат и зашеметяващо красивите Марина Димитрова (Мис Варна 2023 г.) и моделът Виктория Божидарова.

„Кражба“ вече е налична във всички дигитални платформи, както и в летния плейлист на музикалните медии в Европа.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.