Росен Петров конкурира Слави Трифонов с второ шоу

Pinterest LinkedIn +

Бившият сценарист на "Шоуто на Слави", който отскоро се изявява и като водещ на самостоятелно предаване - "Операция слава", атакува тв ефира с втора продукция. "Нека говорят с Росен Петров" стартира на 18 май по bTV.

Новото токшоу на Росен Петров ще се излъчва всеки делничен ден в часовия пояс на телевизионната игра "Това го знае всяко хлапе", тоест час преди централната емисия на bTV Новините.

Предаването ще се заснема в студийния комплекс на телевизията в НДК. Изпълнителен подуцент е Dream Team Productions, които са в основата на "Комиците", Survivоr и др.

Любопитно е, че отговорни сценаристи на "Нека говорят с Росен Петров" са Теньо Гогов и Петър Петров, които напуснаха "Шоуто на Слави" малко след самия Росен Петров.

В токшоуто ще взимат участие и актьорите Любомир Нейков, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Кръстьо Лафазанов, както и останалите звезди от комедийно шоу "Комиците".

Основният акцент в "Нека говорят с Росен Петров" ще пада върху интересни истории, случаи и участниците в тях, които ще бъдат както популярни, така и напълно неизвестни хора.

От екипа на шоуто разкриха, че вече са открили много истории за криминални и съдебни случаи, социални проблеми, медицински успехи и грешки и тн.

Специална рубрика ще продължи традицията на първото самостоятелно предаване на Росен Петров - "Операция Слава", която ще отделя внимание на факти и събития от българската история.

Сподели.