Романтика и любов! Момче издирва непозната красавица с плакати из София

Pinterest LinkedIn +

Ако в последните няколко дни, случайно сте попаднали на странна, романтична обява в София, в която непознато момче издирва момичето на мечтите си, то може би ще ви е любопитно да разберете, че това не е нито приказка, нито холивудски филм.

Просто историята на едно момче, което е решило да гони мечтите си, преследвайки непозната красавица, в която се е влюбило за броени секунди... и е загубило от поглед, без дори да успее да заговори.

"Аз, момчето, което ти помаха в рейс 604, търся теб - зеленооко, рижо момиче, което ми се усмихна" - тази обява, разлепена из цялата столица привлича вниманието на столичани.

24-годишният Кирил Захариев дори е създал нетрадиционен email адрес, на който се надява да получи отговор - az_tа[email protected].

Сценограф по професия той е категоричен, че не иска да сравнява историята си с романтична комедия, защото може да се окаже и... романтична драма. Дори не знае какво точно ще каже на момичето на мечтите си, но в едно е убеден: Искам да я видя отново. Оттам нататък времето ще покаже.

Сподели.