Rolling Stones - уникална колекция вина по $100 за бутилка

Pinterest LinkedIn +

Рокдинозаврите Rolling Stones изкарват на пазара лимитирана колекция вина, които ще бъдат украсени с прословутото лого на групата - изплезения език. Колекцията ще включва точно 1000 бройки и ще зарадва феновете-колекционери на 15 декември.

Виното в уникалните бутилки ще е каберне совиньон от 2002 г., разкрива undercover.com, а цената на една бутилка - $100. Описанието на колекционерския продукт, предназначено да подразни вкусовите рецептори на феновете, гласи:

"Логото на Rolling Stones с езика и устните, представено за първи път на албума "Sticky Fingers" (1971), се е превърнало в един от най-известните образи, които представят най-великата рокендрол банда на света.

Този изискан, ръчно изрисуван и гравиран образ е изваян върху бутилка каберне совиньон Armida 2002 от долината Александър Вали, окръг Сонома.

Наистина ще се влюбите в това плътно пивко вино, което предлага всичко, което човек може да желае от едно каберне. Аромат на черна череша, евкалипт и кедър приятно дразнят сетивата Ви. На небцето се усеща още череша и слива, с нюанс на млечен шоколад и сладък тютюн. Плътни, наситени танини обгръщат тези аромати и предлагат плътен, продължителен финал.

Кой може да устои на череши и шоколад? Тази комбинация от първокласно вино и ръчно изрисувана гравюра превръща нашето предложение във върховния колекционерски артикул на коледно-новогодишния сезон.

Само 1000 бутилки от лимитираното издание се намират в наличност, така че поръчайте днес. $100 за бутилка."

Сподели.