Rolling Stones издават първи сингъл от предстоящия си албум

Pinterest LinkedIn +

На 22 август т.г. Rolling Stones ще издадат първия сингъл "Streets of Love" от предстоящия си дългоочакван нов студиен албум, който все още няма заглавие.

Пилотната песен, записана през лятото на 2004 г., е дело на Джагър (Mick Jagger) и Ричардс (Keith Richards) и е продуцирана от Дон Вас (Don Was).

Мик Джагър, Кийт Ричардс, Чарли Уотс (Charlie Watts) и Рони Ууд (Ronnie Wood) предвиждат и грандиозно завръщане на сцената на 21 август в Бостън, откъдето ще започне 40-та им концертна обиколка в САЩ и Канада. След това турнето ще се прехвърли в Мексико, Южна Америка, Далечния Изток и ще завърши в Европа през лятото на 2006 година.

Обиколката на легендарната банда "Rolling Stones Onstage" за пореден път ще докаже тяхната многостранност като музиканти, защото концертите ще се състоят на съвсем различни по мащаби места – от огромни стадиони до театри и малки клубове; в съответствие с това, за всяко шоу ще варира и подборът на песните.

С това турне групата смята да превърне в реалност мечтата на някои от многобройните си почитатели, като им предостави възможност да са на сцената заедно с Rolling Stones. Неколкостотин места ще бъдат инсталирани на сцената на стадиона, за да могат избраните щастливци да споделят вълнението и адреналина с групата, докато тя свири пред над 50 хилядна аудитория. 

Подробности около турнето, билетите за концертите и ексклузивните рекламни материали могат да бъдат проследени на официалния сайт www.rollingstones.com. За пръв път феновете имат възможност да видят точното разположение на местата според ценовите категории, а всеки закупен билет включва Виртуален Билет за членство и достъп до фен клуба на Rolling Stones. Той се допълва ежедневно и е поглед отвътре към всеки аспект от турнето – от репетициите и подготовката до непрекъснатите нововъведения като аудио и видео материали, сетлисти, новини и т.н.

"Streets of Love/Rough Justice" ще се появи като двоен сингъл в ограничен тираж на компактдиск и на 7-инчов винил.

Сподели.