ROFL Alert! Mr.TVCow представя: Как геймърите консумират храна

Pinterest LinkedIn +

След като MisterEpicMann разкри на света "Как се хранят животните", същият този свят изпитваше глад за също толкова, ако не и още по-важна и значима демонстрация. А именно - как се хранят геймърите и по-точно персонажите, в които се превъплъщават, играейки някои от най-култовите заглавия в съвременната гейм индустрия. Обещаваме ви, че ако на "Как се хранят животните" сте хълцали и плакали от смях, това видео ще ви накара да подскачате и надавате индиански викове от възторг! Гледайте и не бъдете егоисти - host a share!

След като MisterEpicMann разкри на света "Как се хранят животните", същият този свят изпитваше глад за също толкова, ако не и още по-важна и значима демонстрация. А именно - как се хранят геймърите и по-точно персонажите, в които се превъплъщават, играейки някои от най-култовите заглавия в съвременната гейм индустрия.

Обещаваме ви, че ако на "Как се хранят животните" сте хълцали и плакали от смях, това видео ще ви накара да подскачате и надавате индиански викове от възторг! Гледайте и не бъдете егоисти - host a share!


Сподели.