Rock Star Night върна Милена Славова на българската сцена

Pinterest LinkedIn +

Около 500 фена на рок музиката посетиха фестивала Rock Star Night, провел се в столичната зала "Христо Ботев". Събитието събра групите Logo, Rampart, Fallen Angels, Progression и Конкурент, а като специален гост се изяви Милена Славова.

Първото издание на Rock Star Night започна с изпълнение на група Logo. Още в началото с кавъри на "Eye Of The Tiger" на Survivor, "One Way Or Another" на Blondie и "Zombie" на The Cranberries младите музиканти си спечелиха аплодисментите на рок феновете.


Fallen Angels се изяват за първи път на голяма сцена след участието си в конкурса Снимка: Avtora.com

Втори на сцената се качиха Rampart, последвани от Progression и Fallen Angels. Всяка една от групите имаше половин час на сцената, за да зарадва почитателите си. Rampart и Fallen Angels са финалистите от рок-конкурса, провел се в клуб Маската през ноември 2007 г. Това е първата изява на Fallen Angels на голяма сцена след конкурса и договора, който подписаха с организаторите на феста – Катрин Мюзик.


За разлика от другите групи, Конкурент имаха 1 час на сцената. Снимка: Avtora.com

Четвъртата група, изявила се на Rock Star Night, бе утвърдената рок банда Конкурент. Музикантите, подгрявали концертите на Whitesnake, Glenn Hughes и Deep Purple изпълниха хитови песни от последния си албум “Дай ми време - Най-доброто от Конкурент”. Сред тях бяха "Аз съм твоя вечен конкурент", "Върни се" и "Дай ми време", с която закриха участието си.

Точно 20 минути преди полунощ Милена Славова излезе на сцената заедно с Данчо Лазаров Бенд. Певицата откри изпълнението си с "Ала-бала", хита от третия албум на Милена и група Ревю от 1989 г. Последваха баладата "Истина" и пънк версия на "Бяла тишина", с която певицата почете паметта на музиканта Георги Минчев.


Милена Славова се появи на сцената в атрактивен тоалет. Снимка: Avtora.com

Милена направи кратка почивка, в която на сцената излезе 21 годишната Жана. Кандидатката за тазгодишния сезон на Music Idol изпя само една песен, но спечели сърцата на публиката с изпълнението си на "What's Up" на 4 Non Blondes. От своя страна Люси Дяковска от No Angels и член на журито на реалити предаването бе в компанията на Милена преди концерта.


Жана получи "да" от Милена за бъдещата си кариера. Снимка: Avtora.com

Милена се върна на сцената с изпълнения на "Искам", "От горе", "Неам Нерви" - една от емблематичните за времето на прехода песни, "Месо" и "Ха-Ха".

Певицата изпълни и две парчета, записани по време на престоя й в Англия - "Lost" и "Inside Me"

Публиката извика Милена Славова два пъти на бис, в които тя изпя "Защо" и "Ад". С двете песни, продължилото над пет часа първо издание на Rock Star Night завърши. Катрин Мюзик планират да превърнат феста в ежегоден.
Сподели.