Робин Тик призна: Бях надрусан, когато записах Blurred Lines

Pinterest LinkedIn +

Очевидно 2014 година не е добра за Робин Тик (Robin Thicke) – раздели се със съпругата си Пола Патън, с която сключиха брак през 2005 г., албумът му Paula, в който той изля чувствата си и направи опит да си я върне, претърпя пълен провал, а за капак на всичко децата на музиканта Marvin Gaye заявиха, че Blurred Lines – хитовото парче, което покори музикалните класации – е крадено.

"С Pharell бяхме в студиото и му казах, че най-любимата ми песен за всички времена е Got to Give It Up на Marvin Gaye. Казах си, че трябва да направим нещо подобно, с такова неповторимо усещане."

Пред The Hollywood Reporter 37-годишният музикант призна, че по време на подготовката на Blurred Lines е бил надрусан с викодин, редовно е употребявал алкохол, а Pharell Williams е свършил тежката работа.

"Спомням си, че след като направихме песента, си помислих, че искам да съм по-ангажиран, да съм по-вътре в нещата. Девет месеца по-късно песента стана тотален хит. Така че започнах сам себе си да убеждавам, че имам по-голяма роля в песента, отколкото всъщност имах. Истината е, че Pharell направи звученето и написа почти всяка част от песента."

Тик разкри, че е бил под въздействието на наркотици и алкохол буквално във всяко свое интервю през изминалата година.

Сподели.