Роби Уилямс използва реквизит от "Криминале"

Pinterest LinkedIn +

Певецът Роби Уилямс (Robbie Williams) ще сложи перуката на Ума Търман (Uma Thurman) от филма "Криминале" за клипа към третия му сингъл "She's Madonna" от албума "Rudebox". Видеото излиза в края на седмицата.

По клипа бившият член на момчешката банда "Take That" е работил в сътрудничество с поп-денс електро бандата "Pet Shop Boys".

Въпреки името на песента "She's Madonna", поп-кралицата не участва в клипа, който дори няма нищо общо с нея. Единствената връзка на видеото с Мадона е режисьорът - шведът Йохан Ренк (Johan Renck), който преди това е работил и с певицата.

Клипът към песента е заснет в Лос Анджелис по време на една от паузите на последното турне на Роби. Феновете ще видят любимия си изпълнител облечен в странни женски дрехи и носещ на главата си черната перука. Във видеото се появяват някои от най-известните и скандални травестити на Ел Ей, в това число Алексис Аркет (Alexis Arquette), брат на съпруга на Кортни Кокс (Courteney Cox) Дейвид Аркет (David Arquette).

Видеото може да бъде видяно на 19 януари в сайтовете на BBC и Radio 1. Световната премиера ще се състои на 22 януари, когато видеото ще бъде излъчено в сутрешния блок на БТВ, а след това ще се завърти по телевизия ММ.

Уилямс не за първи път удивлява с хрумванията си и творческите си виждания, с някои от които дори поставя рекорди: според скорошно изследване на британски учени песента му "Angels" беше обявена за най-тъжната песен в света.


Кадър от клипа. Снимка: Animato Music / EMI

Сподели.