Робърт Дауни-младши отново подписва договор с Marvel! Виж нов трейлър на Iron Man 3

Pinterest LinkedIn +

Едно от най-големите притеснения на феновете на Тони Старк и съответно на Робърт Дауни-младши е колко дълго ще се задържи актьорът в ролята на култовия си герой.

Почитателите на Iron Man (Железният човек) обаче могат да са спокойни, тъй като явно актьорът е решил да подпише нов договор с Marvel и дори вече се работи по него.

"Агентите и адвокатите ни в момента си прехвърлят топката", е коментарът на актьора, който често е сравняван с най-известния си персонаж.

Заедно с добрата новина за евентуалното завръщане на Дауни като Тони Старк и след The Avengers 2 (Отмъстителите 2) от Marvel пуснаха и нов официален трейлър на предстоящия Iron Man 3 (Железният човек 3).

Видеото отново показва екшън с първокласна визия от режисьора Шейн Блек (Shane Black), както и нови кадри с големия враг на Железния човек – Мандарина, в чиято роли ще видим Бен Кингсли (Ben Kingsley).

В актьорския състав участват още Гуинет Полтроу (Gwyneth Paltrow), Джон Фавро (Jon Favreau), Гай Пиърс (Guy Pearce), Ребека Хол (Rebecca Hall) и др.

Световната, както и българската премиера на Iron Man 3, е на 25 април 2013 г.


Сподели.