Роб Патинсън демонстрира чувство за хумор след раздялата си с Кристен Стюарт (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Робърт Патинсън наруши мълчанието си, като даде интервю в предаването Daily Show в Ню Йорк. Aктьорът бе поканен главно заради представянето на новия му филм Cosmopolis, но разговорът непрекъснато отиваше в друга посока, а именно изневярата на половинката му Кристен Стюарт с режисьора на "Снежанка и ловецът" Рупърт Сандърс.

За да предразположи и успокои атмосферата, водещият на предаването Джон Стюарт предложи на Патинсън ванилов сладолед и непрекъснато се шегуваше с него, като дори подметна случка от неговия личен живот, свързан с трудна раздяла. 

В крайна сметка Патинсън не отговори на нищо конкртетно относно скандала, но изглеждаше видимо добре и дори се шегуваше с премиерата на предстоящия филм от поредицата "Здрач'', където си партнират с бившата му половинка Кристен Стюарт.

Премиерата на филма Cosmopolis в САЩ беше на 13 август. Очаква се на 15 август Роб и Дейвид Кроненберг да проведат сесия въпроси и отговори с фенове, на която се очаква актьорът отново да бъде провокиран със запитвания относно раздялата му със Стюарт.


Сподели.