Роб Маршал призна: Отлагаме "Карибски пирати 4"!

Pinterest LinkedIn +

Мъка, не мъка, доста ще почакаме, докато култовият капитан Джак Спароу се завърне на голям екран.

Режисьорът Роб Маршал (Rob Marshall) официално призна, че четвъртата част на хитовата поредица се отлага за неопределен период. Първоначално се очакваше снимките да стартират през есента на 2010-та година.

"Полагаме огромни усилия, за да може въобще да има продължение. За момента, единственият ни коз се нарича Джони Деп (Johnny Depp) и аз не крия, че съм му голям почитател. След като изникна новината за филма с Анджелина Джоли (Angelina Jolie) обаче, е очевидно, че ние ще трябва да закъснеем със снимките.

Същевременно ни липсва реален сценарий, никой няма идея за какво ще е сюжетът и не сме наясно и с актьорския състав. Иска ми се да вярвам обаче, че в крайна сметка нещата ще се получат", коментира Маршал.

Дали обаче и самият Деп ще е на линия, също е под съмнение, след като звездата заяви, че е готов да преосмисли решението си след напускането на президента на Walt Disney Studios Дик Кук.

Иначе поне разбрахме, че сценарият ще е адаптация по хитовата фентъзи новела на Тим Пауърс - On Stranger Tides.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.