Рики Мартин кани децата на пътешествие сред звездите с мечтателя Сантяго

Pinterest LinkedIn +

Поп звездата Рики Мартин може да добави още един детайл към и без друго впечатляващата си творческа биография. Латино идолът написа детска книжка, озаглавена Santiago The Dreamer in Land Among The Stars и се похвали в социалните мрежи.

Изданието ще бъде на пазара от 16 ноември 2013 г. в две версии - на английски и на испански език. Главен герой на историята е момче, което се съмнява в таланта си, след като не получава главната роля в училищна пиеса.

Описанието на Santiago The Dreamer in Land Among The Stars в Amazon гласи: "Когато посегнеш към луната, може да се озовеш сред звездите. Най-голямата мечта на Сантяго е да бъде на сцената. Но когато не получава главната роля в училищна пиеса, той губи вяра в себе си.

Вдъхновен от окуражителните думи на баща си, Сантяго успява да си върне своята самоувереност и открива, че със страст и себеотдаване може да постигне удивителни неща, които не си е представял дори в най-смелите си мечти.

Една история, неподвластна на времето, от световната суперзвезда Рики Мартин, посветена на едно момче, което следва сърцето си и един баща, който вярва в своя син".

Певецът, който също е баща на 5-годишни близнаци, родени от сурогатна майка, сподели, че се надява книгата "да заеме специално място в сърцата на децата и техните родители и всички ще се забавляват с тази вдъхновяваща история, която показва, че самоувереността е първата крачка към реализирането на мечтите."

Сподели.