Richard Grey идва в България

Pinterest LinkedIn +

На 3 юни (събота) в столичният клуб Black Box ще гостува известният диджей Richard Grey, който в последните години нашумя покрай продукциите и ремиксите си за звезди като Erick Morillo, Armand van Helden, Junior Jack, Robbie Rivera, Paul Johnson и мн. др.

Страстта на Richard към музиката пламва в ранна възраст, слушайки фънк, джаз и диско плочи. През 1994 прави дебюта си като диджей. Няколко години по-късно започва да продуцира собствена музика, достигнала и до ушите на Erick Morillo, който веднага издава негови парчета за Subliminal Records.
 
Richard създава и собствен лейбъл - G-High Records. Следват още редица сингли за Cyber Productions, Royal Drums, Royal Flush, Gossip, Pacha, Vendetta и др. Неговата продукция често е свирена от Pete Tong в предаването му по BBC RadioOne.
 
Днес, след над 50 авторски плочи, както и ремикси/ко-продукции заедно с някои от най-популярните международни артисти, може да се каже, че Richard Grey е извоювал солидна репутация на световната хаус сцена. Талантът му постоянно го води в редица топ клубове като Pacha (Ибиза), Amnesia (Ню Йорк), Queen (Париж), Cult (Цюрих)...
 
Билетите за партито могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream Bulgaria
 
В продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
Купи билет Тук.
Сподели.