Риана: Пенсионерка съм. Обличам се както мога!

Pinterest LinkedIn +

Барбадоската перла Риана се появи на улицата с тениска с надпис "пенсионерка", забеляза "Daily Mail". 36-годишната певица беше заснета от папараци, облечена с тъмно синя макси пола с волани, тясна синя тениска и очила в същия цвят. Тоалетът е бил допълнен от зелена чанта и ефектна прическа на тънки плитки.

Това, което най-много впечатлява минувачите обаче, е надписът на тениската, който гласи: „Пенсионерка съм. Обличам се, както мога". Видео от разходката на младата "пенсионерка" можете да видите на страницата на таблоида (https://www.dailymail.co.uk/video/tvshowbiz/video-3205955/Video-Rihanna-trolls-fans-Im-retired-t-shirt-New-York.html).

Ако може да се вярва на това, че Риана вече не смята да работи, последният музикален албум в кариерата й остава дискът "Anti", койтоа излезе през далечната вече 2016 г. От тогава до днес медиите отразяват предимно личния живот на певицата.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.