Resistance 3 идва в компилация с демо версиите на три игри

Pinterest LinkedIn +

Горещо очакваната игра от хитовата sci-fi FPS поредица Resistance – Resistance 3, чиято премиера в САЩ, Австралия и Европа е планирана за периода 6-9 септември, ще включва демо версиите на три игри, съгласно информацията за съдържанието на изданието, публикувана от British Board of Film Classification.

Бордът налага ограничение за минималната възраст на потребителите на PlayStation 3 ексклузивната игра "18+", поради наличието на сцени с извънредна жестокост. 

Игрите, чиито демо версии ще могат да изиграят онези, които закупят Resistance 3 – първата игра, представяща новата PSN Pass програма, са Killzone 3 (както стандартната двуизмерна, така и 3D стереоскопичната версия на шутъра от първо лице на Guerrilla Games), inFamous 2 и MotorStorm: Apocalypse, чийто рилийз в Обединеното кралство бе забавен, а в Япония – отменен, поради свръх реалистичната пост-апокалиптична околна среда в рейсъра на Evolution Studios.

Resistance 3 е първата игра от поредицата, чиято втора самостоятелна част - Resistance: Fall of Man, стана най-продаваното заглавие за PlayStation 3, съпътстващо премиерата на конзолата, с 3D и Playstation Move съпорт. Геймплейно Resistance 3 няма да се отличава драстично от своя предшественик, Resistance 2, но ще бъде разнообразена както откъм околна среда, така и по отношение на оръжейния арсенал.

Всички оръжия ще могат да се ъпгрейдват и ще стават по-мощни, колкото повече се употребяват. Играта ще поддържа както сплитскрийн, така и онлайн кооператив, офлайн и онлайн мултиплеър с капацитет от 16 души.

Сподели.