Renesanz откриват техно сезонa с DJ Rush

Pinterest LinkedIn +

Renesanz ще поставят началото на зимния техно сезон на 25 октомври в столичната зала "Христо Ботев". Специално за партито, под надслов "Love Nation", ще пристигне американският диджей Rush.

По време на шоуто, зад пулта ще застане и канадският диджей и продуцент Preach. Визитата на музиканта у нас е част от неговото световно турне, преминало през фестивалите Dance Valley, Creamfields, Exit и други.

Останалите артисти, които ще гостуват в София, по покана на Renesanz, са немският диджей Marco Remus, холандският продуцент Industrialyzer, сръбската диджейка Ivee. Дамата (на снимката) работи за лейбъла на DJ Amok - Artillery.

Българските музиканти, които ще вземат участие на "Love Nation", са Balthazar, JackRock и Stephan Panev. За визуализацията на събитието ще се погрижат FPS Visuals.
Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.