Renesanz организират голямо морско парти в Бургас

Pinterest LinkedIn +

Mario Ranieri от Австрия и DJ Rhenalt от САЩ ще бъдат хедлайнери за едно от големите техно партита на открито това лято - Renesanz Summer Techno Open Air.

Заедно с тях зад пулта ще се изявят също Balthazar, JackRock, Bo Betz и Birben.

Мероприятието ще се проведе na 5 август (събота) в чисто новия клуб Guarana в Бургас, който се намира зад летния театър, съобщиха организаторите Renesanz.

Mario Ranieri е един от най-популярните австрийски диджеи/продуценти. Собственик е на 5 лейбъла, начело на които е Schubfaktor Records. През годините е работил и записвал с артисти като DJ Rush, Glenn Wilson, Frank Kvitta, Sven Wittekind, Obi, Amok, Arkus P и много други. До момента е издал над 20 авторски плочи, както и множество ремикси. Като диджей е свирил в цяла европа - Белгия, Холандия, Франция, Германия, Словения... Едва преди броени дни Mario се завърна от Берлин, където взе участие на Love Parade 2006.

DJ Rhenalt е популярен със сетовете си на 3 грамофона, които не оставят безучастен никой на дансинга. Редовно се изявява в най-големите клубове в родния си Ню Йорк - Coda, Le Souk, Copper, Hiro и др. Също така има международна резиденция в Garbri Disco (Ибиса), както и наскоро е бил на турне в Бразилия. Участвал е в Call To Greatness - документален филм на MTV, посветен на диджей културата в САЩ.

Началото на партито ще бъде в 23 часа, а краят в 9 сутринта на следващия ден. Входът е 10 лв.

Сподели.