27 Април 2018, 09:38

Рекорди и изненади в първите епизоди на "България търси талант"

Google+ Pinterest LinkedIn +

Танците владеят първите два епизода на реалити шоуто "България търси талант", чийто втори сезон започва да се излъчва от 5 март в ефира на bTV.

В пилотната серия две деца на 6 и 7 години успяват да изправят публиката на крака. Следват още много номера, а след един от тях – неуспешен опит за бразилски танц, наподобяващ повече кючек, самата Хилда Казасян признава, че подобни движения имат своите достойнства.

Сред изобилието от изящни и недотам умели танцьори се изправя плевенчанин, който определя себе си като... най-силния българин. Каскадьор от Стара Загора пък изкарва мотор на сцената и прави невиждани по сложност номера, а 10-годишно момиче от Варна "изпраща Тина Търнър в пенсия".

Във втория епизод на "България търси талант" на 6 март състезателка от Бургас обявява "война" на другия морски град - Варна, със своя певчески талант. Война на възрастта пък е обявил Никола Тенев, който на 79 години ще се опита да направи 40 набирания на лост.

Нажежената обстановка в залата ще се разсее след изпълнението на 9 красиви момичета от Стара Загора, за които Любен Дилов признава, че е очаквал да започнат да правят стриптийз.


Сподели.