20 Февруари 2019, 10:26

Рекламно лице на Harley Davidson записа дует с ДесиСлава в Ню Йорк

Google+ Pinterest LinkedIn +

Най-новият поп проект на ДесиСлава представлява колаборация с родения в България модел, композитор, продуцент и изпълнител Alek Sander – лице на една от последните рекламни кампании на Hаrley Davidson в САЩ. Парчето е озаглавено It ain’t over и е записано в нюйоркско студио, а мастерингът му е извършен от Universal Music в Берлин.

"Това не е поредната нова песен, а един наистина различен и мащабен проект. Самият лейбъл, който го продуцира, е създаден преди половин година с идеята да създава комерсиална музика, която е подходяща и за радио, и за клубовете.

В момента преговаряме с големи имена в Щатите и Германия", обяснява 25-годишният Alek Sandar, който от 10-годишна възраст не живее в България.

На въпроса защо е решил да си партнира именно с ДесиСлава aka Dess, Alek Sandar отговаря: "Когато създадохме It Ain't Over, стана ясно, че песента е дуетна. Аз предложих женската част да я изпее ДесиСлава.

Пуснах нейни песни на момчетата от продуциращата фирма и те веднага я харесаха, бяха възхитени от гласа й, от стила й, от визията й... И на продуцентите, и на диджеите в Ню Йорк вече им е ясно, че от Източна Европа произлиза добра музика".

Предстои реализацията на видеоклип към It Ain't Over, която би трябвало да се случи до края на октомври, като все още не е решено къде ще бъде осъществен снимачният процес.

Сред най-скорошните музикални проекти на Alek Sander са вторият му сингъл The Creature In Me, чийто клип излезе в YouTube преди девет месеца и е видян над 120 000 пъти, участието му на фестивал в Ню Йорк (той е първият българин, открил с 30-минутно шоу събитието) и ремикс версията му на Settle Down на Kimbra (новозеландската изпълнителка, партнираща на Gotye в Somebody That I Used To Know), избрана в конкурс измежду над 120 други.

It Ain’t Over
Сподели.