Реклама с Хайди Клум се оказа прекалено секси за Лос Анджелис

Pinterest LinkedIn +

Провокативен рекламен билборд, на който топ моделът Хайди Клум е заобиколена от свои голи колеги, беше забранен в Лос Анджелис, но получи разпространение в Ню Йорк.

Сексапилният кадър, в който бившата половинка на Seal се е възкачила царствено на трон, рекламира предстоящия сезон на американското телевизионно реалити "Топ дизайнер" (Project Runway), на което Клум е водеща. Скандалният елемент се оказали няколкото напълно голи мъже и жени, приседнали в подножието на трона.

"Тези хора трябва да бъдат облечени" е рекламното послание на провокативния кадър, който ще бъде редактиран и интимните части на голите хора ще бъдат прикрити с бельо преди плакатът да бъде разпространен и в Града на ангелите, съобщава TooFab.com.

Междувременно Клум, която е майка на 4 деца, наскоро нашумя в социалните мрежи заради пикантни снимки, които сподели с милионите си последователи във Facebook. На една от тях се вижда как 40-годишната германка се опитва да почисти попадналия под банския й костюм пясък, докато тя разпуска на Бахамите.

Сподели.