Red Bull Thre3Style: DJ Shintaro и най-добрите японци зад пулта DJ IKU и DJ 8 Man

Pinterest LinkedIn +

Red Bull Thre3Style е надпревара между най-техничните и креативни диджеи в целия свят, като последният международен финал на състезанието от 2013 година в Торонто, Канада бе спечелен от японеца DJ Shintaro. През август 2014 година музикалната битка на виртуозите зад грамофоните се мести в Баку, Азербайджан. Националният Red Bull Thre3Style финал в Япония е на 11 май 2014 г. в Токио, а в това видео феноменалният DJ Shintaro споделя своя опит на диджейската сцена с японските шампиони DJ IKU и DJ 8 Man.

Red Bull Thre3Style е надпревара между най-техничните и креативни диджеи в целия свят, като последният международен финал на състезанието от 2013 година в Торонто, Канада бе спечелен от японеца DJ Shintaro.

През август 2014 година музикалната битка на виртуозите зад грамофоните се мести в Баку, Азербайджан. Националният Red Bull Thre3Style финал в Япония е на 11 май 2014 г. в Токио, а в това видео феноменалният DJ Shintaro споделя своя опит на диджейската сцена с японските шампиони DJ IKU и DJ 8 Man.


Сподели.