Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 търси най-добрия български DJ

Pinterest LinkedIn +

За втора поредна година престижното международно състезание за най-техничен и креативен DJ - Red Bull Thre3Style - гостува в България, за да открие най-талантливия майстор зад грамофоните, който ще представи страната на предстоящия световен финал в Баку, Азербайджан през август 2014 г.

Надпреварата е на 25 април 2014 г. в столичния Sofia Live Club. Началният час е 22:00, а входът за всички почитатели на качествената музика е свободен.

Всички подробности следете във Facebook страницата на събитието

Финалистите в Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 са:

Николай Атанасов - DJ Scrooge - София
Георги Пенков - DJ George - София
Марко Божков - Markony a.k.a. DJ Marco Bocka - Пазарджик
Марио Йорданов - DJ Mario - Русе
Атанас Петков - DJ Nasko - София
Мария Панева - Miss Party - Бургас


DJ Mario от Русе - победител в Red Bull Thre3Style Bulgaria 2013

Участниците трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките на 15 минути. Няма ограничение в подбора на жанровете.

Журито на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 е в състав: Rich Medina - диджей и продуцент, глобален посланик на модерната парти музика, който пристига специално за събитието от Филаделфия, DJ Steven (Metropolis), DJ Ilko и Досю Амуджев (Groovy Sessions).

Съдиите ще следят за оригиналност, сценично присъствие и съвместимост между стиловете в микса. Много важна е и реакцията на публиката в клуба.


Rich Medina

Водещи на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 ще бъдат Yassen Petrov (Metropolis) и Досю Амуджeв (Groovy Sessions), а MC - Майкъл Флеминг a.k.a. Lexus.

Програма на Red Bull Thre3Style Bulgaria 2014 на 25 април:

22:00 - Начало
22:30 - Същинска Thre3Style надпревара - 6 DJ сета x 15 мин.
00:00 - DJ сет на специалния гост Rich Medina

Снимки: redbullcontentpool.com


Сподели.