Red Bull Creepers - най-страшното катерене по мост над река

Pinterest LinkedIn +

Какво, по дяволите, е Red Bull Creepers? И защо трябва да си поне малко луд, за да участваш? Това са въпросите, които си задавахме, след като изгледахме това страховито видео. Някои от най-добрите катерачи на стени и планини са изправени пред ново върховно изпитание край река в Испания. Върху един старинен мост над водния басейн са поставени определен брой хватки от двете страни на арката му. Никой от участниците не е обезопасен с въже - изпусне ли се, пада... във водата. Вероятно сами осъзнавате, че освен много физическа сила и здрава воля е нужна и малко лудост, за да се захванеш с подобно начинание.

Какво, по дяволите, е Red Bull Creepers? И защо трябва да си поне малко луд, за да участваш?

Това са въпросите, които си задавахме, след като изгледахме това страховито видео. Някои от най-добрите катерачи на стени и планини са изправени пред ново върховно изпитание край река в Испания.

Върху един старинен мост над водния басейн са поставени определен брой хватки от двете страни на арката му. Никой от участниците не е обезопасен с въже - изпусне ли се, пада... във водата.

Вероятно сами осъзнавате, че освен много физическа сила и здрава воля е нужна и малко лудост, за да се захванеш с подобно начинание.


Сподели.