Размазаха лимонов пай в лицето на изпълнителния директор на авиолинии Qantas (Видео)

Pinterest LinkedIn +

Алън Джойс, изпълнителен директор на авиолинии Qantas, получи лимонов пай в лицето, докато произнасяше реч на пресконференция в Пърт, Австралия. Още в първите минути от речта мъж, облечен в костюм, изскочи зад него и заби поднос с пай, след което светкавично се изнесе от сцената. Все пак нападателят беше заловен и разпитан. Джойс се извини на публиката и дори се пошегува след това, че за толкова години в бизнеса са му се случвали какви ли не неща, но не и това. Мотивите на "нападателя" все още са неизвестни.

Алън Джойс, изпълнителен директор на авиолинии Qantas, получи лимонов пай в лицето, докато произнасяше реч на пресконференция в Пърт, Австралия.

Още в първите минути от речта мъж, облечен в костюм, изскочи зад него и заби поднос с пай, след което светкавично се изнесе от сцената. Все пак нападателят беше заловен и разпитан.

Джойс се извини на публиката и дори се пошегува след това, че за толкова години в бизнеса са му се случвали какви ли не неща, но не и това. Мотивите на "нападателя" все още са неизвестни.


Сподели.