Рапъри от цяла България се събират за благотворителен концерт

Pinterest LinkedIn +

Рап изпълнители от цялата страна ще се съберат за благотворителен концерт в София на 7 март 2008 г.

Събитието ще се състои в клуб Sinners в комплекс Sin City под егидата на Ротари клуб България. Концертът ще премине под надслов "Purple Sin", а средствата от него ще бъдат използвани за подпомагане материалната база на дом за сираци Св. Николай в село Нови Хан.

В концерта участие ще вземат изпълнителите Ka$ino от Шумен; 2, Jo и Вальо Кита от Варна; Ndoe, Youbg BB Young, Dog Squad (T.H.A & Drunken Ma), 100 кила от София; Добри Момчета от Бургас; Jentaro от Сливен и танцьорите Zee и Pacho от HyPhy.

За музикалното оформление ще се погрижат DJ Fed, DJ Pheel и DJ Big Jenn - първата жена рап диджей в България, които са подбрали най-големите хитове от световната rap & r`n`b сцена специално за гостите на събитието.

Всеки от изпълнителите ще дари безвъзмездно хонорара си към събраните пари от вечерта.

Домът Св. Николай започва да се строи още през 1988 г. в двора на църквата в село Нови Хан под покровителството на отец Иван Иванов. Към момента там живеят над 30 деца до 16 години, които се нуждаят от ремонт и разширяване на сградата, която обитават. Чрез приходите от "Purple Sin" ще бъдат закупени строителни материали, с които да се подпомогне вече започналия допълнителен строеж към съществуващата сграда.
Сподели.