Рaпърът Ja Rule се предаде на канадската полиция

Pinterest LinkedIn +

Рaпърът Ja Rule доброволно се предаде на канадската полиция, узнавайки, че е издирван след малък инцидент в един от клубовете в Торонто. Обвиненията срещу 28-годишният Джефри Аткинс (истинското име на изпълнителя) са за нападение на човек.


Ja Rule е участвал в сбиване във VIP-зоната на нощният клуб La Rouge, на 5 юли. Жертвата е подала оплакване в полицията, заради което рапърът е бил издирван. Ja Rule се е върнал в Торонто специално заради случая, след като е разбрал за издирването.

Предварителното му изслушване по делото се е състояло на 26 юли. Подробности от заседанието не са разгласени, знае се само, че останалите затворници са приветствали хип-хоп звездата с бурни викове “наздраве”. Известно е, че новото изслушване по делото ще се състои на 30 август. До тогава музикантът е на свобода под гаранция от £4,000 и забрана за употреба на алкохол в Торонто, съобщава www.ananova.com.

На 1 юли, той беше задържан от пътната полиция за нарушение на правилата на движение. Оказало се, че книжката му е с изтекъл срок и му била наложена глоба.
Сподели.