Рапърът Bobo в "Революция Z", разкрива тайните на музикалния бизнес

Pinterest LinkedIn +

Bobo ще е гост звезда в хитовия тийн сериал "Революция Z". В епизода на 14 март хип-хоп изпълнителят ще даде ценни съвети на Боби (Иван Тишев) за полезните ходове в средите на музикантите.

Междувременно неприятен сън ще предрече кошмарно развитие на деня на Ани (Джулия Бочева). Вокалистката и всичките й близки ще бъдат изправени пред много предизвикателства, за да останат заедно.

Момичето ще попадне в напълно непозната и донякъде враждебна среда. И, както обикновено, Тино (Никола Стоянов) ще направи чудеса от храброст, за да бъде до нея.

Типично в свой маниер Цеков (Георги Кадурин) ще се намеси в ситуацията, но не за да помогне. Той ще види идеална възможност да се саморазправи с враговете си в училище.

Пред Савов (Юлиан Вергов) се отварят нови хоризонти, които обещават отговори на много проблеми. Физикът ще бъде удостоен с титлата "Най-готин учител" и ще продължи словесното състезание с Мария (Людмила Сланева), но този път на живо.

Пешева (Стефка Янорова) отново ще се обърне към Маринова (Диляна Попова) за помощ – този път за това как да задържи вниманието на Цеков.

Гледай видео с Революция Z>>

Гледай видео с Bobo>>

Сподели.