25 Април 2018, 15:40

Ръкавици Mujjo – студът не е пречка

Google+ Pinterest LinkedIn +

Дойде сезонът на ръкавиците! За добро или за лошо, в съвременния свят вече не върви просто да си прибереш ръцете в джобовете и да си ходиш по пътя – има твърде много съобщения за отговаряне, мейли за четене, статуси за лайкване, туитове за туитване…

Ако правите всичко това (че и повече), разчитайки само на естествената си закаленост, скоро може да се простите с пръстите си. Добре де, да не бъдем толкова драматични, не живеем в Хималаите все пак. Но усещането е доста неприятно и няма причина да си го причинявате.

Битува мнение, че мъжете, носещи ръкавици през зимата, не са особено мъжествени – защото не издържат напора на елементите само с моджо, все едно са някакви пещерни неандерталци. Нищо не е по-далеч от истината – черните ръкавици, особено кожени, са един супер стилен аксесоар, който приляга на всеки мъж. Същото, впрочем, важи и за жените – дама с кожени ръкавици може да изглежда невероятно секси. Ако с тях може и да се върши някаква работа: още по-добре!

Точно за това ще си говорим сега – качествени ръкавици, с които безпроблемно можете да работите със сензорен екран. Повечето подобни модели са доста смешно изглеждащи, с приличащи на кръпки области в края на пръстите и т.н. С предложенията от серията на Mujjo няма да имате такъв проблем.

Базовият модел от колекцията са Mujjo Single Layered Touchscreen Gloves (цена 59 лв.). Тези ръкавици приличат на плетени, но не ги е правила някоя баба, а са доста високотехнологични. С тях можете да работите без проблем с всеки тъчскрийн благодарение на специалните сребърни нишки, вплетени в материята. Освен това по тях има малки силиконови точици, които правят практически невъзможно изплъзването на телефона от пръстите ви.

Ако искате нещо малко по-стилно, но все толкова удобно, точно за вас са Mujjo Leather Crochet Touchscreen Gloves (цена 179 лв.). Това са луксозни унисекс ръкавици от висок клас, изработени от агнешка кожа и плетен етиопски памук. От вътрешната страна са подплатени с кашмир – извънредно приятен на допир, а освен това предоставя чудесна изолация. С тези ръкавици също можете да работите с произволен капацитивен сензорен дисплей и междувременно да изглеждате страхотно.

 

Върхът на серията са Mujjo Leather Touchscreen Gloves (цена 199 лв.) – ръкавици от естествена кожа от най-висок клас с невероятен дизайн и луксозен завършек, така че всеки детайл е на мястото си. На външен вид този модел прилича на стандартни кожени ръкавици, но по-важното е какво има вътре. А вътре отново има кашмир и вплетени проводници, така че да нямате затруднения при боравенето с екрани.

Няма причина да прекарвате зимата на закрито, за да работите с джаджите си, нито пък да се откъсвате от света, докато сте навън. Ръкавиците Mujjo ще ви предложат най-доброто. Така че взимайте телефоните си и излизайте да се забавлявате!

Купи Mujjo Single Layered Touchscreen Gloves ТУК

Купи Mujjo Leather Crochet Touchscreen Gloves ТУК

Купи Mujjo Leather Touchscreen Gloves ТУК

Сподели.