Райън Гослинг прекратява актьорската си кариера

Pinterest LinkedIn +

Звездата от The Gangster Squad (Гангстерски отряд) и Drive (Drive: Живот на скорост) – Райън Гослинг (Ryan Gosling) – е решил да си даде почивка от актьорската кариера.

В интервю за Associated Press Гослинг споделя намеренията си да се оттегли от киното за известен период, тъй като е започнал да се изморява от себе си, а според думите му и публиката също.

"Участвах в прекалено много филми за кратък период от време и изгубих представа защо се занимавам с това. Мисля, че сега е подходящ момент да си взема почивка и да направя преоценка защо играя и как го правя."

Гослинг добавя още, че колкото повече възможности за участие му се предлагат, толкова по-лесно му се струва да "прецака всичко" заради прекалената свобода, която му се дава.

Все пак актьорът няма да се оттегли напълно от киното, тъй като в момента подготвя режисьорския си дебют – How to Catch a Monster с участието на Кристина Хендрикс (Christina Hendricks), Сърша Ронан (Saoirse Ronan), Мат Смит (Matt Smith) и Ева Мендес (Eva Mendes).

През 2013 г. феновете му все още могат и да го видят на големия екран в трилърите  Only God Forgives, The Place Beyond the Pines, както и във все още неозаглавена музикална драма на Терънс Малик (Terrence Malick).

Сподели.