“РАДИО-АКТИВНОСТ” представя българската музикална сцена вече 1 година

Pinterest LinkedIn +

Миналата седмица радиопредаването за актуална и модерна българска музика - “РАДИО-АКТИВНОСТ” стана на 1 година. Шоуто, с продължителност 60 минути, се излъчва всеки вторник по Радио Нет. Зад продукцията стоят продуцентите от TOXITY RECORDS, като автор и водещ на предаването е Васко Катинчаров (познат и от ефира на Телевизия ММ).


Предаването “РАДИО-АКТИВНОСТ” с водещ Васко Катинчаров стартира на 11-ти Февруари 2002 г. по Радио Нет(106.9 MHz), като продукция на TOXITY RECORDS. Излъчва се всеки Вторник от 19:00 ч. Неговият формат е ежеседмично 60 минутно радио-шоу наживо, следящо най-новото и актуално в модерната българска поп/рок и рап музика. Самото предаване е изградено от няколко основни рубрики, между които слушателите научават последните музикални новини.

В “Стартер” се представя чисто нова песен, в рубриката “Хит във Вторник” някой доказан хит, а в “Това ви препоръчваме” водещият препоръчва на слушателите песен, която той самият смята за добра.Останалите два акцента падат върху рубриката “Лаф на седмицата”, където обикновено попада весело изречание казано през седмицата от някоя публична личност, и основният гост в предаването в рубриката “Радиоактивисти”. Там се представят както нови албуми и промоции на утвърдени банди и изпълнители, така и проекти на групи от така наречената “ъндърграунд” алтернативна сцена.

Във всяко предаване има въпрос към слушателите, като накрая някои от позналите верния отговор печелят дискове, билети за концерти, списания и други награди.

Целта на предаването “РАДИО-АКТИВНОСТ” е да бъде информативно музикално шоу, което да запознава хората с предстоящи събития, издаване на нови албуми, откриване на нови групи, както и да дава актуална информация от българската музикална сцена.

Инфо: Toxity Records
Сподели.