Пуснаха билетите за летния ска фест

Pinterest LinkedIn +

Билетите за летния ска фест в София са пуснати в продажба. Пропускът за тематичното парти, в което ще вземат участие 9 български и чуждестранни групи, е на цена от 15 лева.

По време на ска феста на 19 юли няма да участват музикантите от група Ejectes. Причина за тяхното отсъствие са внезапно възникнали проблеми.

На тяхно място, на сцената на столичния клуб "Blue Box" ще се качи друга френска банда - Steff Tej Trio, основана от фронтмена на Ejectes - Steff.

Останалите специални гости на фестивала са Bibi Ribozo And The Banditos от Полша, 63 High от Гърция и Under Authority Of от Белгия.

От българска страна ще се изявят групите Светльо & The Legends, Sofia Ska Skins, Root Souljah, La Muchedumbre и Senior Buffo & The Synchronizers.

Електронни билети за летния ска фест могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria вкл. веригата за офис консумативи Office 1 Superstore.

Сподели.