Пускат ограничен брой билети за концерта на Nicola Conte в София

Pinterest LinkedIn +

Първият концерт пред българска публика на един от най-успешните италиански джаз продуценти, изпълнители и диджеи Никола Конте (Nicola Conte) ще бъде на 22 март в столичния Военен клуб.

Музикантът пристига заедно с шестима от най-известните италиански джаз музиканти и певицата Ким Зандерс (Kim Zanders).

Местата в клуба са ограничени, поради което не повече от 500 души ще могат да видят Никола Конте и компания на живо, съобщават организаторите от Списание 1 и Cotton Records. В продажба вече са пуснати билети за концерта на цена 35 лв., като в деня на събитието желаещите да бъдат сред публиката ще трябва да платят 45 лв.

Очаква се участието на музикантите в София да бъде образец за европейски клубен саунд, представен на живо. Никола Конте, който има класическо музикално образование, е известен като един от създателите на модерния италиански звук.

Сред произведенията му има повече от 30 ремикса, а първият му авторски сингъл "Bossa Per Due", който излиза през 2000 г., му носи световна популярност. До момента Никола Конте е издал 12 албума, първият от които - "Jet Sounds" - е ремиксиран от Kyoto Jazz Massive и Thievery Corporation.

Клипове с музика на италианския музикант може да видите тук и тук.

Електронни билети за партито на цена 35 лв. могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети се предлагат и в местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria.

Сподели.