Psy стана рекламно лице на шам-фъстъци

Pinterest LinkedIn +

Южнокорейският феномен Psy, чийто хит Gangnam Style счупи всички световни рекорди по гледаемост в мрежата, се снима във видеореклама на шам фъстък, която ще бъде излъчена по време на ежегодния турнир в САЩ Super Bowl на 3 февруари.

Музикантът ще рекламира ядки от марката Wonderful Pistachios, която не за пръв път привлича световни знаменитости, за да популяризира свои продукти. Досега шам-фъстъците на фирмата са били рекламирани от Snoop Dog, както и от анимационни герои като семейство Симпсън и жабока Кермид. Всеки от героите в рекламните клипове трябва да демонстрира свой уникален метод за разчупване и изяждане на костеливата ядка.

По време на 30-секундната реклама рапърът ще изпълнява своя ултра хит, но с променен текст, който ще бъде съобразен с рекламирания продукт.

Ролята на Wonderful Pistachios ще бъде първата поява на южнокорейската звезда в американска реклама, като в рамките на кампанията ще бъдат разпространени и около 50 хиляди билборда с Psy в САЩ, облечен в специален зелен костюм с цвета на шам-фъстъка.

"Super Bowl е твърде голям за мен. Никога не съм мечтал да бъда певец на Америка, още по-малко съм си представял, че ще се появя на Super Bowl" коментира пред USA Today Psy, който преди време се видя принуден да се извини за свои антиамерикански прояви в миналото.

Сподели.