Психоанализата през погледа на Карл Юнг и Зигмунд Фройд! Дебютен трейлър на A Dangerous Method

Pinterest LinkedIn +

Дебютният трейлър на новия филм на Дейвид Кроненбърг (David Cronenberg) - "Опасен метод" (A Dangerous Method) се появи в мрежата. Лентата се чака с повишено внимание от масовата аудитория киномани не само заради факта, че е дело на един от най-популярните и скандални режисьори в историята на киното, но и заради интригуващия си сюжет.

Амбициозната продукция се съсредоточава върху връзката между Карл Юнг (Carl Jung) и Зигмунд Фройд (Sigmund Freud), поставяща основите на психоанализата - такава, каквато я познаваме днес.

Двете главни роли са поверени на звездите Майкъл Фасбендер (Michael Fassbender) и Виго Мортенсен (Viggo Mortensen), но няма как да подминем и присъствието в каста на любимката ни Кийра Найтли (Keira Knightley) в компанията на Венсан Касел (Vincent Cassel).

Колкото до самия Кроненбърг, той се завръща на голям екран след четиригодишна пауза, вероятно за да докаже, че дори и след работата над заглавия като "Мухата" (The Fly) и шокиращия "Катастрофа" (Crash), все още не е загубил таланта си да ни провокира с всяко свое ново предожение.


Сподели.