Пролетният базар на книгата - от 23 юни пред НДК

Pinterest LinkedIn +

ПроЛетният базар на книгата ще зарадва многобройната си публика със специално лятно издание, което стартира на 23-ти юни (вторник) от 10:00 часа. Любимото книжно събитие ще се проведе на открито в парка пред Националния дворец на културата и ще продължи до 28-и юни (неделя) включително, съобщават организаторите от Асоциация "Българска книга".

Вълнуваща разходка сред хиляди книги очаква читателите. В най-голямото лятно книжно изложение в страната ще бъде представен рекорден брой изложители – над 100 български книгоиздатели и книготърговци ще бъдат разположени на повече от 1000 кв.м изложбена площ в 23 шатри. 

В базара ще вземат участие голям брой български издателства, сред които и „Изток-Запад“. Можете да ги откриете на щанд № 200, шатра Б.

Издателство Изток - Запад

Всички книги на издателството ще се предлагат с отстъпка, както на място, така и на сайта на издателството – https://iztok-zapad.eu/.

Работно време на изложението:

23 юни – 27 юни (вторник - събота), от 10:00 ч. до 20:00 ч.
28 юни (неделя), от 10:00 ч. до 19:00 ч.

ПроЛетният базар на книгата ще се проведе при стриктно спазване на противоепидемиологичните мерки.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.