"Prodigy" обявиха новия си албум "No Tourists" и загатнаха какво да очакваме с видеото "Need Some1"

Pinterest LinkedIn +

Английската група "Prodigy" обяви, че готви нов албум, и сподели видео към чисто новата си песен "Need Some1", която ще бъде включена в него.

Триото от Есекс, създадено през 1990 г., до момента има 6 издадени студийни албума, включително много успешните "Music For The Jilted Generation" (1994 г.) и "The Fat Of The Land" (1997 г.), напомнят от nme.com.

Предстоящият "No Tourists" ще бъде на пазара на 2 ноември. Това ще бъде първият нов албум на групата от 2015 г. насам, когато излезе "The Day Is My Enemy". 

"За нас "No Tourists" в крайна сметка е посветен на бягството, на желанието и нуждата да излезеш от релсите. Не бъдете туристи – винаги можете да откриете повече опасности и вълнения просто като се отклоните от предначертаните пътеки", обявяват британците в прес съобщение по повод новия им проект. А как точно изглежда това бягство според тях, може да видите в клипа по-долу, режисиран от Пако Ратерта.

Междувременно групата се готви за единственото си участие на фестивал във Великобритания за това лято, което предстои в края на август. "Prodigy" ще бъдат хедлайнери в последния ден на фестивала Southsea’s Victorious, 26 август.

Сподели.