Пробвай се срещу Audioslave в онлайн турнир по американски футбол

Pinterest LinkedIn +

Xbox Live - новата онлайн гейминг системата на Microsoft за Xbox и Xbox 360 конзоли - провъзгласи Audioslave за артист на м. август. В началото на идния месец пък самите музиканти ще се включат в онлайн турнира Game with Fame по най-новия хит на Xbox - Madden NFL 07.

Срещу Audioslave във видео играта, базирана на един от най-популярните в САЩ спортове - американски футбол, може да се пробва всеки - достатъчно е до края на август да се регистрира чрез специалната форма в сайта на групата

От записалите се за участие ще се класират 100 души, които ще получат и други приятни награди - конзолата Xbox 360, копие от играта Madden 07, както и копие от новия албум на Audioslave - "Revelations".

А какво е общото между Audioslave, "Revelations", Madden 07 и Xbox?
Докато Chris Cornell написа парче специално за саундтрака на новия James Bond, едноименното парче от "Revelations" бе избрано за този към Madden 07.

Междувременно Audioslave пуснаха първия сингъл от албума - песента "Original Fire", чийто клип феновете на групата, притежаващи Xbox, ще могат да теглят до края на месеца.

Сподели.