Принц Хари и Меган Маркъл искат дете веднага след сватбата

Pinterest LinkedIn +

С още едно бебе напът за принц Уилям и Кейт Мидълтън и една фамозна кралска сватба съвсем скоро за принц Хари и Меган Маркъл може би изглежда, че британското кралско семейство нараства експоненциално ден след ден. Но не очаквайте да спре тук.

Кралският експерт Кейти Найкъл, автор на книгата "Хари: Живот, загуба и любов", твърди, че бъдещото семейство иска бебе веднага след сватбата.

"Моите източници казват, че принц Хари има особено голямо желание да създаде семейство скоро след кралската сватба", каза тя пред "Entertainment Tonight". – "Той никога не е криел, че иска деца".

По нейните думи Хари започнал да мечтае за семейство, когато брат му Уилям създаде своето с Кейт Мидълтън.

Както се вижда от множеството снимки, на които Хари играе с много деца наоколо, не е изненадващо, че той иска да бъде семеен мъж. Надяваме се и че е намерил идеалния партньор, с който да постигне това.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.