Приключенският екшън "Сахара" със световна премиера

Pinterest LinkedIn +

Търсене на съкровище в Африка и откриването на нещо съвсем различно - изчезнал боен кораб, е фабулата на нов филм на Paramount Pictures “Сахара“ ("Sahara").Приключенският екшън на режисьора Брек Айснер (Breck Eisner, режисирал и филма "Recon" с участието на Peter Gabriel) е с настояща световна премиера 8 април (у нас 22 април, от Александра филмс).

Опитният изследовател Дирк Пит - Матю Маконахи (Matthew McConaughey) и духовитият му съдружник, в ролята Стийв Зан (Steve Zahn), се впускат в най-голямото приключение в живота си. Заедно използват знанията си за да помогнат на доктор Ева Рохас – Пенелопе Крус (Penelope Cruz), да открие източник на замърсяване, тровещ хиляди африканци.

Отдавна изчезнал в гражданската война боен кораб на африкански диктатор е наречен от местните „Корабът на смъртта“. Скоро изследователите започват да разбират, че именно той има нещо общо със заразата, водеща до мутации като лудост или канибализъм, както и до смърт. Изтичането на съдържащите се в кораба ядрени отпадъци застрашава и световната екосистема. Която трябва да се спаси...
Сподели.