Приказката за Никол Шерцингер и Люис Хамилтън свърши!

Pinterest LinkedIn +

Приказката свърши! Или поне тази за Люис Хамилтън (Lewis Hamilton) и Никол Шерцингер (Nicole Scherzinger)!

След като бяха на път скоро да празнуват тригодишен юбилей заедно, сега пилотът от Формула 1 и звездата от Pussycat Dolls обявиха, че поемат по отделни пътища.

Новината бе потвърдена и от официалните им говорители, които уточниха, че двамата ще запазят "прекрасни спомени един от друг и ще се постараят да останат добри приятели". По всичко обаче личи, че основен приоритет пред тях е кариерата.

Британецът ще трябва да се бори за титлата в автомобилния шампионат с такива имена като Михаел Шумахер и Дженсън Бътън, а Никол ще се опита да докаже на публиката, че може да успее и сама, насочвайки вниманието си към солова кариера.

Иначе двойката се запозна на церемонията по връчването на европейските награди на MTV през 2007 година и досега по нищо не подсказваше, че отива към раздяла.

Сексапилната брюнетка дори често присъстваше на състезанията на Хамилтън, подкрепяйки го в усилията му във Формула 1, а той я наричаше "най-сродната му душа". Е, очевидно е, че понякога май и сродната душа ти идва в повече....

Никол Шерцингер за Blender Magazine >>

Сподели.