"Приятели" най-после се събраха и доказаха, че магията вече я няма

Pinterest LinkedIn +

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк от Friends (Приятели) и още куп звезди от любими телевизионни сериали се събраха, за да почетат 40-годишната кариера на режисьора Джеймс Бъроуз.

ВИЖ ОЩЕ: Най-готините гост участия на звезди във Friends

Един от главните герои на вечерта обаче отсъства. Матю Пери се включи с видео обръщение към колегите си, тъй като репетиции за най-новата му постановка възпрепятстваха идването му.

"Бихме направили всичко за Джим, защото той ни предостави възможността на живота ни и може би най-добрите десет години в професията, които ние винаги ще помним", заяви Анистън, чиито емоции по време на събитието взеха връх и тя проля няколко сълзи.

Актьорите говориха за най-любимите си епизоди, редовните игри на покер и незабравимите обеди на снимачната площадка. Също така (не)ловко избегнаха въпроса дали са били задължени да подпишат договори, забраняващи връзките помежду им.

Отговорът, който ни даде събирането обаче, беше на въпроса "Защо не трябва да има нови епизоди на Friends?". В краткото събиране на приятелите от Сентръл Пърк се усещаше завършеност на сериала и липса на пламъка и химията отпреди повече от 10 години. 

Феновете на поредицата се надяват за нови епизоди още от финала й през 2004 г., но може би някои продукции не трябва да минават през схемата за преработка на Холивуд?


Сподели.