Преслава и Андреа без конкуренция на наградите на Тв "Планета"

Pinterest LinkedIn +

На 23 февруари в зала 1 на НДК бяха раздадени 8-те годишни музикални награди на телевизия "Планета".

За "Певица на 2009-а" бе обявена Преслава, която през последните няколко години е абонирана за това отличие. При мъжете наградата грабна Илиян, а колегата му Милко Калайджиев спечели в категорията "Песен" за парчето "За да те забравя".

Напълно очаквано, статуетката за "Най-прогресиращ млад изпълнител" отиде при русата сексбомба Андреа.На 8-мите годишни награди на телевизия "Планета" бяха връчени отличия и в три нови категории - "Баладичен хит" на Джена за "Кой си ти", "Дискотечен хит" на Елена Паришева за "Още" и "Поп хит" на Анелия за "Обичам те".

Камелия си тръгна с приза за "Видеоклип" за лентата към парчето "Оргазъм", а Глория бе удостоена със специалната награда - за принос в развитието на попфолка. За "Певица на десетилетието" пък бе определена Ивана.В категорията "Дует" спечелиха Преслава и Константин за съвместния си хит "Не ми пречи".

На сцената в зала 1 на НДК излязоха всички изпълнители на музикална компания "Пайнер", с изключение на Глория, която пропусна церемонията, поради здравословен проблем на баща й.

Виж още снимки от церемонията >>

Още от Андреа:Сподели.