Премиера! Гледай новото видео Miss You на Румънеца и Енчев, Coolio, Haddaway и Goast първо в Music Space TV!

Pinterest LinkedIn +

Дългоочакваното ново видео на Румънеца и Енчев, Coolio, Haddaway и Goast към парчето Miss You направи своята премиера в Music Space TV!

Режисьор на лентата е Виктор Антонов. Музиката и аранжиментът на Miss You са дело на Румънеца и Енчев, Haddaway и N.A.S.O, а текстът - на Румънеца и Енчев, Coolio, Goast и Haddaway. Продуцент и издател: Селект Мюзик Медия.

"Във видеото към оригиналната версия на Miss You финално включихме материал от Лас Вегас, София и Букурещ. Останалите кадри от Дубай и Лондон ще влязат в клипа на ремикса, който ще пуснем в началото на 2013 г.

Едно от най-яките неща e, че успяхме да снимаме всички заедно за разлика от много други интернационални проекти на наши колеги. В повечето случаи чуждестранните изпълнители снимат на green box своите части от видеото и ги изпращат в България за монтаж", разказва Енчев.

"И този път снимахме във видеото едни от най-красивите българки – супермодела Гери Дончева, клубната икона Даниела Арнаут, мулатката Мери, Мариета, топ мaнeкенки на Визаж", допълва Румънеца.

Гледай видеото ТУК >>

Ако ти харесва парчето – сложи го като рингтон за мобилния си телефон като изпратиш код 18734 с безплатен SMS до номер 888. Услугата е достъпна само за абонати на Мтел; съдържанието се заплаща при изтеглянето му, след като е получено съгласие за цената.

Сподели.