Прекрасната Анджелина Джоли, Брад Пит и шестте им деца пред Vogue (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Най-красивата жена в света Анджелина Джоли блести на петата си корица за Vogue. Тя е очарователна в компанията на съпруга си Брад Пит и шестте им деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиен.

За ноемврийския брой на изданието актрисата коментира номадския живот на семейството си и работата по новия си филм.

"Пътуваме често до Азия, Африка и Европа, където са родени децата. Момчетата знаят, че са от Югоизточна Азия – те имат своите храна и музика, своите приятели. Но искам да са запознати и с историята на родината на сестрите и майка им. Вместо да пътуваме само със Захара, заминаваме всички за Африка и си прекарваме страхотно."


Изминаха десет години, откакто видяхме за първи път Брад и Анджелина заедно на големия екран в Mr. and Mrs. Smith. Докато снимките на новия им проект By the Sea е като "меден месец" за тях, красавицата споделя, че и в нейния брак има трудности. 

"Като артисти искаме нещо, което да ни изкара от зоната ни на комфорт. Това не е най-безопасната идея. Но животът е кратък", казва 40-годишната дама.

"By the Sea не е автобиографичен. Брад и аз си имаме своите проблеми, но ако героите бяха дори малко близки до нас, нямаше да можем да направим филма."


Сподели.