Предизвестено фиаско: Ергенът си тръгна без мома!

Pinterest LinkedIn +

Изненадваща, но и до голяма степен очаквана бе голямата развръзка на най-коментираното приключение в родния ефир – „Ергенът“. След поредица от емоционални събития и неочаквани обрати, съпътствали Магдалена и Надежда по време на целия им престой в имението, и двете бяха убедени, че чувствата им ще бъдат споделени и ще си тръгнат ръка за ръка с Младенов.

За да подкрепят Алек в най-трудния момент за него досега в предаването, в къщата на остров Родос пристигнаха майка му и една от сестрите му, които се срещнаха и разговаряха със стигналите до финала дами. След двете запознанства Алек отведе последователно Маги и Надежда на последни индивидуални срещи.

Големият ден започна с много трепетни емоции и очаквания. До мига, в който Магдалена и Надежда не се оказаха една до друга, за да чуят решението на Алек. С видеопослание до двете бизнесменът им съобщи, че не може да направи избор, тъй като изпитва силни чувства и към двете им едновременно.

„И сега идва трудното… Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не ме интересува какво ще си помислят хората, нямам и не съм дошъл тук с подготвени очаквания.

Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Честно казано, не ме интересува изобщо, че могат да ме приемат за страхливец или като някой, който се опитва да избяга от отговорност. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“.

Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, обяви Алек, изтъквайки, че не се чувства готов да вземе крайното си решение заради силните чувства, които изпитва и към двете кандидатки за сърцето му едновременно.

Огромна част от зрителите са разочаровани от този финал, въпреки че за него се говори почти от самото начало на сезона. Други пък смятат, че основна причина за рязкото приземяване на влюбчивия Алек е станала срещата му с неговата майка, която му даде да разбере, че нито една от двете жени не е подходяща за него, главно заради по-големия им житейски опит.

Затова и днес много хора се шегуват в социалните мрежи, че третият сезон на предаването беше спечелен от майката на ергена.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.