Повече от 10 групи на Loud Festival 2012

Pinterest LinkedIn +

Както вече ви съобщихме, догодина София ще бъде домакин на чисто нов музикален фестивал - Loud Festival 2012. Събитието, организирано от Loud Concerts, ще се състои на 2 и 3 юни 2012 година в парка на Летище София (до Терминал 2).

Вече са известни две от групите, които ще пристигнат в България за  Loud Festival 2012.

На 2 юни, на сцената ще се качат легендарните американски музиканти от W.A.S.P., а в неделя - 3 юни, паркът до Терминал 2 на Летище София ще бъде разлюлян от  Annihilator.

Скоро ще бъдат обявени и останалите участници, като се очаква на   Loud Festival 2012 да се изявят над 10 банди.

Билетите за Loud Festival 2012 се пускат в продажба на 15 декември и ще се разпространяват в мрежата на Eventim.

Цената на еднодневен билет на предварителна продажба е 55 лв., a на двудневния - 99 лв. На 2 юни, билетите ще са съответно с цени - 65 лв. за еднодневен и 109 лв. за двудневен пропуск. Продажбата на двудневните пасове ще бъде преустановена на 2 юни в 24:00 часа.


Деца до 7-годишна възраст ще бъдат допускани безплатно до фестивала, но само и единствено с придружител и попълнена декларация, която може да бъде свалена от официалния сайт на Loud Festival 2012.

Паркът на Летище София (до Терминал 2) ще бъде преобразен напълно и ще се превърне в истинско фестивално селище с всичко необходимо за доброто изкарване на феновете, съобщават още от Loud Concerts.

Освен богата музикална програма, Loud Festival 2012 ще предлoжи разнообразни атракции - кран за бънджи скокове, фестивално радио, метъл караоке и др.

Loud Festival 2012 ще има и собствена къмпинг зона, разположена в непосредствена близост до сцената. Таксата за палатка ще бъде 5 лв. за целия период на фестивала, като билети за къмпинга могат също да бъдат закупени от касите на Eventim в страната.

Сподели.