Постер и БГ трейлър на sci-fi екшъна "Игрите на глада" с Лени Кравиц

Pinterest LinkedIn +

Вече е факт българският постер с персонажа на Лени Кравиц – Цина, в дългоочакваната мащабна продукция на Lionsgate - "Игрите на глада" (The Hunger Games), разпространявана у нас от Форум Филм България.

Sci-fi екшън драмата е екранизация по първата част от популярната трилогия на Сюзън Колинс (Suzanne Collins), издадена в над 41 страни по света, и, логично, е сред най-очакваните заглавия в началото на 2012 година.

Безспорно, голямата изненада в лентата е появата именно на рок звездата Лени Кравиц, който играе ролята на ексцентричен моден стилист. В каста са още Дженифър Лоурънс (Jennifer Lawrence), Лиъм Хемсуърт (Liam Hemsworth), Уди Харелсън (Woody Harrelson), Доналд Съдърланд (Donald Sutherland), Джош Хътчерсън, Елизабет Банкс (Elizabeth Banks), Стенли Тучи (Stanley Tucci) и др.

Зад реализацията на филма застава четирикратно номинираният за Оскар създател на хитовия сериал Pleasantville, Гари Рос (Gary Ross).

Историята в The Hunger Games се съсредоточава върху битка на живот и смърт в един изцяло нов свят и обществен ред в недалечното бъдеще в Северна Америка, където ежегодно в новосформираната държава Панем местното правителство принуждава всяка от 12-те области да изпрати по едно момче и момиче, които да се състезават в "Игрите на глада" като трибути.

Отчасти извратено зрелище, отчасти правителствена тактика за сплашване, това е събитие, предавано в национален ефир, в което всички участници се борят един с друг до смърт, докато накрая оцелее само един.

Официално, премиерата на продукцията The Hunger Games по родните екрани е на 23 март, дотогава ви предлагаме кадри, постери и трейлър, които да ви убедят, че разходката до най-близкия киносалон си заслужава.

Виж официалната страница на филма във Facebook!


Сподели.