Пош Спайс е секси домакиня в Glamour Magazine

Pinterest LinkedIn +

Тя е бивша поп звезда, настояща майка на 3 деца и в последно време има (не) удоволствието да я наричат повече госпожа Бекъм, отколкото просто Виктория или Пош Спайс.

Дори и на 35-годишна възраст обаче и доста след пика на популярността си, бившата хитова изпълнителка от време на време не пропуска да напомни за себе си. Прави го в новия брой на Glamour Magazine, в който залага на доста екстравагантна сесия - като домакиня и примерна домошарка, която въпреки всичко е много, много секси.

"Знам, че не съм супермодел. Правя най-доброто, на което съм способна, за да изглеждам добре, но съм наясно, че няма как да съм перфектна. Не съм Жизел (Бюндхен), колкото и да ми се иска", скромничи Пош. В интервюто към броя, тя не скрива и че дори и след толкова години семеен живот с Дейвид Бекъм (David Beckham), все още е изключително щастлива. Не крие и, че се счита за голяма късметлийка.

"Не е здравословно да си ревнив. Понякога поглеждам Дейвид и си мисля: Боже, колко е красив и колко голяма щастливка съм, че е до мен в живота ми. Освен страхотен съпруг, е и прекрасен баща. Затова не обвинявам жените, които го заглеждат и намират за атрактивна личност. В крайна сметка това е и моето собствено мнение". 

Ние пък просто можем да заключим: дори и да не е Жизел, Виктория Бекъм определено все още притежава това стилно и неповторимо излъчване, което навремето я превърна в най-атрактивната част от Spice Girls. Колкото до Бекс - е.. той е друга тема....

Виж цялата сесия >>

Виж Дейвид и Виктория в култовата им сесия за W Magazine >>
Д
ейвид Бекъм - идеален за реклама на бебешки гащи >>

Сподели.