Ан Хатауей - по-секси отвсякога за GQ Magazine!

Pinterest LinkedIn +

Oт типична тийн принцеса в приказките на Disney до Бялата кралица в новата приказка на Тим Бъртън (Tim Burton) Alice in Wonderland - Ан Хатауей (Anne Hathaway) действително извървя дълъг път.

Днес красивото и скромно момиче от Ню Джърси със сигурност има правото да се нарече холивудска звезда, но никога не го прави - предпочита да залага на вродената си скромност. Тя не е Анджелина Джоли (Angelina Jolie), просто защото предпочита да избяга от целия този светски шум и суета. 

Точно по тази причина, сесии като тази за GQ Magazine са ценни - Ан твърде рядко застава и пред модните обективи, защото просто предпочита да е пред кино камерите и да впечатлява с актьорска игра.

Дали ще успее да го стори отново, ще разберем след около месец, когато на екран излиза "Алиса в страната на чудесата", в който си партнира с имена като Джони Деп (Johnny Depp) и Хелена Бонъм Картър.

Дотогава ви предлагаме тази ексклузивна сесия за февруарското издание на GQ Magazine, заснета от един от най-добрите британски фешън фотографи - Марк Селиджър...

Виж я тук >>
Виж снимки от Alice in Wonderland >>

Сподели.